Kravia og Centiga tilbyr en helintegrert løsning for automatisk betalingsoppfølging. Da tar Kravia seg av dine purringer, slik at du kan fokusere videre på din virksomhet mens vi jobber med å få inn dine forfalte fakturaer.

I Centiga kan du aktivere betalingsoppfølging når som helst via Centiga store.

Søk etter Purring og inkasso tjeneste og velg om du vil aktivere løsningen. Det er det eneste som skal til.

Når du har aktivert betalingsoppfølging i Kravia, vil fakturaer automatisk sendes over til Kravia når de forfaller. Da vil vi blant annet sende:

• SMS påminnelse

• E-post påminnelse

• Inkassovarsel (standard 2 uker etter forfall)

Dersom kravet fortsatt står ubetalt etter inkassovarselet forfaller, vil vi starte en formell inkassoprosess for deg. Ytterligere informasjon om inkassoprosessen er tilgjengelig på vår FAQ

I tillegg kan du alltid følge med på hva som skjer med saken i Kravia sin kundeportal. Der har du alltid full kontroll over hva som skjer.

I standard-oppsettet går alt helt automatisk fra A til Å. Vi vet at for mange er det er viktig å få mulighet til å snakke med sin kunder for man tar steget til inkasso, så du kan enkelt endre på dette.

Dersom du ønsker å purre automatisk, men vil kunne velge når faktura skal til inkasso, kan du også logge deg inn i Kravia sin kundeportal og endre innstillinger der. Her kan du sette opp på hvilke steg i prosessen vi må be om godkjennelse for å gjennomføre:

• Før inkassovarsel

• Før betalingsoppfordring

• Før rettslig pågang

Du kan også når som helst skru av betalingsoppfølging via Centiga store.