Kravia er fullt integrert med Xledger slik at du kan sende faktura over til inkasso med et enkelt trykk direkte fra Xledger. Det er enkelt å komme i gang og koble opp løsningen.

Del 1: Finn din Xledger eier-ID

For å aktivere integrasjon med Kravia, må du første finne din Xledger Eier-ID. Denne finner du under Administrasjon -> Enhet

Del 2: Legg til kreditor i Kravia sin kundeweb

For å komme i gang med Kravia er det ganske enkelt, gå til "innstillinger" og legg til en kreditor.

Velg Xledger og skriv inn Xledger Eier-ID for den bedriften du ønsker å legge til.

Del 3: Aktivere Kravia i Xledger

Når du har lagt til bedriften i Kravia, kan du aktivere Kravia som din inkassopartner i Xledger. Dette gjør du ved å ta kontakt med Xledger support, så ordner de resten.

Dersom det er nødvendig kan du dele Kravia sin Xledger entity code: 27976

Nå er du i gang og kan sende saker til Kravia for oppfølging!