Etter at du har koblet opp integrasjon mellom Kravia og Xledger, kan du enkelt sende over fakturaer til inkasso direkte fra Xledger.

• Gå til fakturaoversikt i Xledger

• Velg de fakturaene du vil sende til inkasso

• Trykk "Overfør til inkasso"

Da er du i mål!

Etter at en faktura har blitt overført, vil faktura endre status til "Klar for inkassobyrå". Faktura blir deretter automatisk overført i løpet av neste dag.

OBS: Xledger sender over fakturaer til Kravia en gang om dagen, så det kan ta litt tid før fakturaen er synlig i vår kundeweb. Alle fakturaer vil typisk være synlig til oppfølging i vår kundeweb neste dag.

Etter at en faktura har blitt overført, vil alle betalinger og krediteringer også overføres helt automatisk.